Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет ....... какво да я правя тая 146ца ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

само че не виждам "бебешкото" в това че искам да си оправя колата както си е била ........е всепак мерси за критиката ......
    sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Колеги имам един въпрос ..... Някои може ли да ми обястни
      1во - За какво е тая тръба под волана на която пише "AIRBAG"
      2ро - Как се сваля ..... (опитах с Google да си преведа надписите по нея обаче нищо не разбрах ....) Ако може по подробно че .......
      3то - Имали нещо важно което трябва да знам за този елемент от системата на AIRBAG-а

Мерси предварително ....... (Моля не ме съдете строго ..още съм нов ......... )

Comment

тая тръба е нарочно прегъната под волана. никакви интервенции по нея не трябва да правиш ама В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ. тя е прегъната нарочно в случай на силен удар таблото да не ти се набие в лицето , а цялото нещо да се смачка по контролиран начин, не като едно време волана на първите лади.
        точка

Comment

Колеги ще ви помоля ако някои може да ми помогне да открия точното мястно на така наречения хидравличен радиатор(тръбата) ..... Интересуваме ако някои може да ми даде снимка скица или нещо такова за да намеря точно каде се монтира .....
          Мерси предварително

Comment

по принцип за жтд-то няма, ама виж тука за последните туйн спаркове трябва да ти свърши работа
            http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...g/steering.PDF
            трябва да се регистрираш във форума за да го видиш.
            точка

Comment

Моите уважения колега но бъркаш на ЖТДто има но не е радиатор а тръба ....която седи точно пред радиатора на климатика ........ не съм сиг дали всияки имат но моита е феислифт и има ..... на една от снимките по горе в темата ( от тези повреме на разглобяването) се вижда точно каде се намира ........

Comment

казвам че за хидравликата на жтд няма мануал, но схемата от горния линк на страница 14 , която е за туин спарк трябва да ти свърши работа.
                точка

Comment

Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                  Моите уважения колега но бъркаш на ЖТДто има но не е радиатор а тръба ....която седи точно пред радиатора на климатика ........ не съм сиг дали всияки имат но моита е феислифт и има ..... на една от снимките по горе в темата ( от тези повреме на разглобяването) се вижда точно каде се намира ........
                  JTD са само фейслифтови,все пак се произвеждат от 1999г.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Колеги може ли от липсата на резунатор да падне мощноста на колата ...... под пад на мощноста имам предвид че нали принципно след 2 000 оборота се включва турбото и би трябвало да върви повече ...при мен се чува че турбото работи но не оказва влияние върху вървежа на колата ........ и др въпрос липсата на резунатор крие ли риск за турбото и двигателя

Comment

• какъв резонатор, за катализатора ли става въпрос. ако е за него, не ти е там проблема. върви в някой клубен сервиз да ти направят диагностика, да се види какво сте объркали.
                      точка

Comment

• не го знам точно как се казва .... обаче запуших дупката .... и се поупраи .....само че сега пък при по рязак старт ... някаде тропа мн яко ...мисля че е някои от тампоните на двигателя ....... понеже почва да тропа след 2 000 оборота ..... и се чува сякаш левия тампон тоя големия е заминал напълно ........

Comment

• Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                          само че не виждам "бебешкото" в това че искам да си оправя колата както си е била ........е всепак мерси за критиката ......
                          Пич просто не ми се искаше да набутваш пари за глупости в КАТ, и да си губиш времето. Сорка ако съм те обидил, но ми писна тая държава само да цуца и накрая нищо.

Възможно е при удара да се е скъсал, внимавай с тампотните, че аз навремето в Вектрата голяма трагедия брах сменях тампони като бесен и двигателя все ми се клатеше.
                          Last edited by infernus; d.m.y г., 09:15.
                          145 1.7 16V Boxer

Comment

• при мен се полъчава така че по време на движение подам ли рязко газ ....напрао имам чувството че двигателя ще хукне без мене ......

Comment

• Първоначално публикувано от Б.Колев Покажи съобщение
                              при мен се полъчава така че по време на движение подам ли рязко газ ....напрао имам чувството че двигателя ще хукне без мене ......
                              А като подаваш газ на място няма пролем? Пробва ли да опънеш ръчната и леко с полусъединител да товариш двигателя и някой да гледа дали мърда и колко?
                              145 1.7 16V Boxer

Comment

• начи трака само в движение ..... нито на форсаж нито на тва с ръчната ......

Comment

Working...
                                X